Ekspozitor Demce

Prodhimet Demce qedrojne ne ekspozitorin  e drurit ne menyre elegante,gje qe ben lehtesisht te mundur reklamimin dhe shitjen e ketyre prodhimeve.

cokollata standsDimensionet e ekspozitorit :180cm x 200cm & 90cm x 200cm

Vitrina ekspozuese ofrohet nga ne ne menyre qe te jete e perdoreshme ne cepin e dyqanit tuaj, ekskluzivisht per prodhimet tona ,vendosur ,rimbushur dhe mirembajtur rregullisht nga nje prej menaxhereve tane te shitjes.
Temperatura e ambjentit duhet te jete 18-23 Grade C.
English