Rreth nesh

DEMCE eshte themeluar ne vitin 1999.
Qelimi i vetem gjate gjithe aktivitetit te saj ka qene dhe do te mbetet cilesi dhe vetem cilesi.
Qe ne fillimet e saj firma ka importuar prodhime cokollate ,biskota te llojeve te ndryshme. si edhe artikuj te tjere te embel, te gjitha keto gjithmone te firmave Europiane kryesisht Greke dhe Gjermane.
Marveshjet qe DEMCE ka me keto firma, ben te mundur ekskluzivitetin e shitjeve te artikujve te tyre per gjithe teritorin e Shqiperise.

‘Arti i cokollates’

Nje sektor tjeter mjaft i rendesishem qe operon DEMCE eshte perpunimi  i cokollates prodhimi i biskotave dhe artikujve me shurup .
Teknologjia si edhe lendet e para per prodhimin e artikujve te ndryshem te cokollares jane 100% europiane.
Kjo si edhe perkushtimi maksimal i firmes ne cdo aspect te punes saj ben  qe firma te jape me te miren per klientet e saj.

English