Bonbone
Bonbone

Bonbone

Një shumëllojshmëri bonbonesh , krijuar me çokollatë të errët ose me qumësht, me fara dhe fruta.

Prodhime Demce

Cokollata pllakë
Cokollata pllakë

Cokollata pllakë

Cokollatat tona te suksesshme në një shumëllojshmëri shijesh.

Prodhime Demce

Biskota
Biskota

Biskota shtëpie

Shijoni biskotat tona dhe ju nuk do te rezistoni pas expiriences tuaj të parë!

Prodhime Demce

Bakllava
Bakllava

Bakllava Demce

Bakllava unike demce, e bëre me një recetë të veçantë dhe tradicionale!

Prodhime Demce

English